Business Consultant

Omschrijving

WiQhit, aangenaam!

WiQhit heeft gave software ontwikkeld om de communicatie tussen bedrijven en hun bezoekers te personaliseren. Wij zijn de verkoper in de webshop, die de juiste dingen zegt op het juiste moment tegen de juiste persoon.


WiQhit wordt inmiddels ingezet bij tientallen klanten in Nederland, die ook nog eens gebruik maken van onze expertise om de conversie via de website en andere kanalen te verbeteren.

Om je een idee te geven: De Telegraaf, Didi Fashion en Siebel verkopen bijvoorbeeld meer door WiQhit.

Met succes creëer je nog meer succes, dus we groeien hard. Kun jij ons daarbij helpen?      


Omschrijving

We zijn op zoek naar een gedreven business consultant die een kick krijgt van het succesvol onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Met jouw expertise verbeter je de conversiedoelen bij onze opdrachtgevers.


Je hebt ervaring met SaaS-dienstverlening, of je hebt de ambitie je hierin te ontwikkelen. Je bent een doorzetter, assertief, enthousiast, betrokken en een teamplayer. Jij combineert analytische skills met een portie creativiteit, en weet dat ook nog eens uitstekend te vertalen naar concrete resultaten.

Vereisten

Hoe ziet een typische dag van een business consultant er uit?

Hey, we hebben een nieuwe klant! Eerst tijd voor een teamhug*, maar dan direct aan de slag! Wat zijn de conversiedoelen van de klant? Hoe presteert het bedrijf nu? Waar excelleren ze in, en waar laten ze kansen liggen? Een goed gesprek met de klant en een analyse van data (zoals Google Analytics en Hotjar) geeft de juiste inzichten.


* Niet verplicht, high-five of boks is ook goed


Daarna gebruik je deze informatie voor je plan van aanpak om de interactie met de bezoeker persoonlijker, relevanter én succesvoller te maken. Je bedenkt uitingen die passen in het WiQhit personalisatiemodel en deelt deze met de klant. Die er ongetwijfeld een mening over heeft!


De feedback van de klant verwerk je in een nóg betere versie, en je zet de uitingen live. Nu breekt het moment van de waarheid aan: is hetgeen je bedacht hebt ook succesvol? Het WiQhit dashboard vertelt het je. Continu monitor je de cijfers, en grijpt in als dat nodig is. De klant kijkt met spanning uit naar je rapportages!


Als blijkt dat je personalisaties succesvol zijn, wordt het tijd om vervolgstappen te initiëren. Waar kan nog meer winst behaald worden? Constant zoek je, samen met de klant, de grenzen van de groei op. Door het behaalde succes en jouw proactieve werkwijze, ontstaat een langdurige samenwerking die steeds verder uitgebouwd wordt.   

       

Wat we jou bieden:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

 • Goede mobiliteit!

 • Smartphone en laptop van de zaak

 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur werken

 • Jaarlijks opleidingsbudget, naar keuze te besteden

 • Uitstekende en open werksfeer binnen een jong, maar ervaren team


Vereisten

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt 1-2 jaar relevante werkervaring

 • Je bent professioneel en representatief

 • Je hebt een ondernemend karakter en je denkt (in- en extern) mee op alle niveaus

 • Je werkt zelfstandig vanuit kantoor.

 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

 • Je bent erg zelfstandig, maar werkt ook goed in teamverband

 • Je schakelt gemakkelijk en behoudt altijd het overzicht

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B


Join WiQhit!

Wij zijn klaar de markt te veroveren. Wil jij daar een bijdrage in leveren en kom je een sleutelrol vervullen binnen een groeiend, energiek bedrijf? Reageer dan op deze vacature!


Procedure

Zodra wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging. Binnen 1-2 dagen ontvang je van ons een reactie. Als wij voldoende aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek heb je direct met de oprichters van WiQhit. Wees niet bang; ze zijn best aardig.

 

Als ook dat gesprek positief is, vindt er een tweede gesprek plaats, waarbij we ons meer richten op de inhoud. Je hebt dit gesprek met toekomstige collega’s en je loopt een dag mee. Zo kun jij je een goed beeld vormen van de functie en van het werken bij WiQhit.